Altay'ın yeni sportif direktörü Tuna Üzümcü oldu
Spor Toto Süper Lig'de düşme potasından kurtulma mücadelesi veren Altay'da, altyapıdan yetişip yıllarca siyah-beyazlı formayı giyen Tuna Üzümcü, A Takım Sportif Direktörü görevine getirildi
ABONE OLAltay Futbol Okulları´nda yetişen, 17 yaşında profesyonel olup A Takım kadrosuna yükselen Tuna Üzümcü, 2005´e kadar Altay savunmasında görev yaptı. O sezon Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği´ne transfer olan Tuna Üzümcü, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor, Adanaspor, Samsunspor ve Denizlispor takımlarında forma giyerek futbolculuk kariyerini noktaladı.
İbrahim Akın´a hizmetleri için teşekkür eden yönetim Tuna Üzümcü´yü tam yetkili olarak sportif direktörlüğe getirdi. 39 yaşındaki Üzümcü, "Altay bizden görev bekliyorsa düşünecek zaman yoktur" diyerek görevi kabul ederek iş başı yaptı.