Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis: Şimdi bir şeyleri geri verme zamanı
Fenerbahçe Beko'nun 2023-2024 sezonu THY Avrupa Ligi medya günü organizasyonu gerçekleştirildi. Sarı-lacivertlilerin başantrenörü Dimitris Itoudis, "Arkamızda müthiş bir taraftar grubu ve yönetim var. Fenerbahçe'ye çok değer veren büyük Fenerbahçeli bir başkanımız var. Şimdi artık bir şeyleri geri verme zamanı." dedi.
ABONE OLFenerbahçe Beko'nun 2023-2024 sezonu THY Avrupa Ligi medya günü organizasyonu gerçekleştirildi.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan toplantıya, Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, başantrenör Dimitris İtoudis ve kaptan Melih Mahmutoğlu katıldı.
Burada açıklamada bulunan Derya Yannier, her zamanki gibi heyecanlı ve istekli olduklarını söyledi.
Sezon başında zamana ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Yannier, "Yeni bir THY Avrupa Ligi ve Türkiye Ligi sezonu. Heyecanlı ve istekliyiz. Bütün zorlukları göğüslemek için hazır durumdayız. Her sezon başı olduğu gibi süreç ve zaman bizim ilacımız olacak. Hazırlık dönemini iyi geçirdik. Yeni sezona az zaman kaldı. Yolda da iyi gideceğiz. İlk maça kadar tüm eksiklerimizi kapatmaya çalışacağız. Daha rekabetçi bir lig olacak. Birçok takım kadrosunda yenilemeler ve değerli eklemeler yaptı." ifadelerini kullandı.