Fenerbahçe'den Jasikevicius açıklaması!
Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci, başantrenör Sarunas Jasikevicius'la yeni sözleşme için görüşmeler yaptıklarını, aralık ayı gibi imzaların atılmasını öngördüğünü söyledi.
ABONE OLFenerbahçe Beko'nun Almanya'nın Münih kentinde İsrail takımları Maccabi Rapyd ve Hapoel IBI'yle oynayacağı maçlar için Münih'e gelen Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci, soruları yanıtladı.
İsrail'in Filistin'e saldırıları sebebiyle iç saha maçlarını Almanya'da oynadıklarının altını çizen Ciritci, "Bu durum bize belli başlı zorluklar getiriyor. Ama Almanya'da da kendi evimizde gibi oynuyoruz. Takımımız iyi hazırlanıyor. Motivasyonumuz da yerinde. Geçen hafta sonundaki futbol maçında da basketbolcularımızla beraberdik. Orada da güzel bir birlik oldu." ifadelerini kullandı.
Takımın sezona iyi bir giriş yapamadığını belirten Ciritci, "Geçen sezonki süreçlerden geçiyoruz. Ayrılan 5 oyuncu var, yerine gelen 4 oyuncu var. Bunların 3'ü ABD'li ve gelir gelmez sakatlık yaşadılar. Jantunen de Avrupa Şampiyonası'ndan çıkıp geldi. Hocamızın taktiklerine ve antrenman metotlarına yeni yeni adapte oluyorlar. Bu uyumu yakaladıklarında biz yine Dörtlü Final'in ve ligin 1 numaralı adayı olacağız." açıklamasında bulundu.