Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Voleybolda CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe Medicana deplasmanda VakıfBank'ı 3-0 yenerken, sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Hulusi Belgü, organizasyonda şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.

Belgü ve oyunculardan Hristina Vuchkova, VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanan karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Güzel bir galibiyet aldıklarını aktaran Belgü, "VakıfBank gibi değerli ve kuvvetli bir rakip önünde gurur verici bir galibiyet oldu. Önümüzdeki maça bakacağız. Dörtlü Final'in İstanbul'da oynanacak olması bizi çok motive ediyor. Şampiyonluk için çalışacağız." diye konuştu.

Ev sahibi VakıfBank’a teşekkür eden Hulusi Belgü, "VakıfBank'a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir salonları var, bizi çok güzel ağırladılar. Hem takımımıza hem yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Voleybol farklı bir spor. Burada holiganlığa ve şiddete yer yok. İnşallah hep böyle devam eder. Voleybol ülkemiz için çok önemli oldu. Burası bir voleybol ülkesi oldu artık. İnşallah bu güçlenerek devam eder." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ