Willy Sagnol'dan Türkiye maçı sözleri!
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Türkiye ile karşılaşacak Gürcistan Milli Takımı'nda teknik direktör Willy Sagnol, amaçlarının ve beklentilerinin büyük olduğunu, yarın bunu kanıtlayacaklarını söyledi.
ABONE OLGürcistan Milli Takımı’nın teknik direktörü Willy Sagnol ve Gürcü oyuncu Anzor Mekvabishvili, karşılaşmanın oynanacağı Kocaeli Stadyumu’nda açıklamalarda bulundu.
İlk karşılaşmada kötü bir başlangıç yaptıklarını ama sonunun iyi olduğunu belirten Sagnol, yarın büyük bir maç olacağını ve büyük bir başarı elde edeceklerine inandığını kaydetti.
Sagnol, nereden geldiklerini bildiklerini dile getirerek, "Futbol geçmişimizde ne olduğunu biliyoruz. Biz hayal etmiyoruz. Amacımız ve beklentimiz büyüktür ve biz bunu yarın kanıtlayacağız." dedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ