Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu:MustafaKemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1 - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi'nin açılışına katılacak.

        (Ankara/14.00)

        EKONOMİ FİNANS

        1 - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) 5. Ticari Diplomasi Ödülleri Töreni'ne katılacak.

        (İstanbul/16.30)

        2 - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Seracılık Çalıştayı'na katılacak.

        (Antalya/10.00)

        3 - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 misyonu kapsamında Dragon uzay aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlenme programı kapsamında İstanbul Taksim Meydanı ve Ankara Kızılay Meydanı'nda etkinlik gerçekleştirilecek.

        (Ankara/İstanbul/12.19)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1 - Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da bulunduğu Axiom-3 misyonu kapsamında Dragon uzay aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’na kenetlenme süreci takip ediliyor.

        (Ankara)

        2 - İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

        (Kudüs/Gazze/Kahire)

        SPOR

        1- Trendyol Süper Lig'in 21. haftası, Kasımpaşa-Atakaş Hatayspor, VavaCars Fatih Karagümrük-RAMS Başakşehir, Siltaş Yapı Pendikspor-Beşiktaş, Corendon Alanyaspor-Çaykur Rizespor ve Yukatel Adana Demirspor-MKE Ankaragücü maçlarıyla başlayacak.

        (İstanbul/13.30/16.00/19.00/Antalya/16.00/Adana/19.00)

        2 - Trendyol 1. Lig'in 19. haftasına Erzurumspor FK-Bodrum FK, Boluspor-Teksüt Bandırmaspor ve Kocaelispor-Eyüpspor maçlarıyla devam edilecek.

        (Erzurum/13.30/Bolu/16.00/Kocaeli/19.00)

        3 - TFF 2. Lig'de 21. hafta Beyaz ve Kırmızı Grup'ta ikişer maçla başlayacak.

        4 - TFF 3. Lig'de 16. hafta 1. Grup'ta 1, 4. Grup'ta ise 3 müsabakayla başlayacak.

        5 - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftası Manisa Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray Ekmas, Aliağa Petkimspor-Bahçeşehir Koleji ve TOFAŞ-Beşiktaş Emlakjet müsabakalarıyla başlayacak.

        (Manisa/13.30/İzmir/15.30/Bursa/18.00)

        6 - ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası; Çankaya Üniversitesi-Antalya Büyükşehir Belediyesi Toroslar Basketbol, OGM Ormanspor-İlkem Yapı Tarsusspor, Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor ve ÇBK Mersin-Nesibe Aydın müsabakalarıyla başlayacak.

        (Ankara/14.00/15.00/Kocaeli/15.00/Mersin/18.00)

        7- AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 16. haftasına, Brand Group Alanya Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Bankkart-RAMS Global Cizre Belediyespor ve Galatasaray HDI Sigorta-Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor maçlarıyla devam edilecek.

        (Antalya/Şırnak/14.00/Ordu/15.00)

        8 - Vodafone Sultanlar Ligi'nin 16. haftası, Eczacıbaşı Dynavit-Aydın Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak.

        (İstanbul/14.00)

        9 - Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turu rövanş maçında Armada Praxis Yalıkavakspor, Yenimahalle Belediyespor'u ağırlayacak.

        (Muğla/17.00)

        10 - Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 15. haftası, Aksaray Belediyespor-Kastamonu Belediyespor maçıyla başlayacak.

        (Aksaray/14.00)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler