Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde bir grup CHP'li, partilerinin Gölbaşı belediye başkan adayının MHP kökenli olduğu gerekçesiyle tepkide bulundu.

        CHP Gölbaşı Belediye Başkan aday adayları Engin Eren ve Sükan Karaboğa ile bir grup partili, CHP İlçe Başkanlığı önünde toplandı.

        Grup adına basın açıklaması yapan aday adayı ve eski ilçe başkanlarından Engin Eren, eski MHP İlçe Başkanı ve MHP'den seçilen eski Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın, CHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasına tepki gösterdi.

        Eren, şöyle konuştu:

        "Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı ailesine yapılan bu zulmü kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. Partimizin kendi öz evladı olarak, benimle birlikte adaylıklarını ilan eden 4 aday adayını hiçe sayarak, CHP ilçe başkanı ve yöneticilerinin önderliğinde hazırlanıp il başkanlığına sunulan ve CHP'nin öz evladı olmayan bir adayın güzellemesinin yapıldığı raporu esefle kınıyor. İlçe yönetiminin bu taraflı tutumunun siz sevgili partililerin ve halkımızın vicdanına bırakıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler