Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Partinin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, eski ABB başkanları Murat Karayalçın ile Mustafa Tuna'yı ziyaret etti.

        Ziyarette, Yıldırım ve beraberindekileri Murat Karayalçın karşıladı. Karayalçın'ın Çankaya'daki ofisinde basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret yarım saat sürdü.

        Görüşme sonrası basın mensuplarına konuşan Yıldırım, Karayalçın'ın ABB başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler ve "sunduğu vizyonla kendilerine önder olduğunu" söyledi.

        ABB Başkan adayı Yıldırım, "Kendisinden yapacağımız çalışmalar hakkında önerileri, bize yol gösterici ufukları için destek istedik. Ankara'ya verdikleri hizmetler için teşekkürlerimizi sunduk, ziyaretimiz bunu kapsıyor." dedi.

        Eski SHP Genel Başkanı Karayalçın ise Yıldırım'ın, kendisini yaşayan en eski ABB başkanı olarak ziyaret ettiğini belirtti.

        Karayalçın, "Ben CHP'liyim, partimin adayını desteklemek durumundayım ama Sayın Topel'e olan sevgim, saygım ayrı." diyerek, başarılar diledi.

        - "İnşallah kendisi gibi bir belediye başkanı oluruz"

        Yıldırım, eski ABB Başkanı Tuna ile ofisinde görüştü.

        Görüşmenin ardından açıklama yapan Yıldırım, Tuna'yı, Ankara için yapılması gerekenler konusunda istişare etmek amacıyla ziyaret ettiklerini belirtti.

        Yıldırım, "Kendisinden, belediyemize yaptıkları hizmetlerden nasıl katkılar vereceklerini, nasıl yol göstereceklerini talep ettik. İnşallah kendisi gibi bir belediye başkanı oluruz." diye konuştu.

        Tuna da ziyaret dolayısıyla Yıldırım'a teşekkür ederek, Ankara için yapılması gerekenleri istişare ettiklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler