Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

        Yalçın, yaptığı açıklamada, belediyede düzenlenen halk günü buluşmasında, vatandaşları dinlemeye devam ettiklerini belirtti.

        Pazar ve çarşı ziyaretlerinde de vatandaşlarla sohbet ettiklerini aktaran Yalçın, "Bunu kendimize şiar edindik ve bunu sürdüreceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde ilçe halkına hizmet etmeye çalıştık ve çalışıyoruz." dedi.

        Yalçın, Başkentin "sakin" şehri Güdül'de turistleri misafir etmeye devam ettiklerine değinerek, "Güdül ilçemiz, Başkentin ilk ve tek sakin şehridir. Vatandaşlar buraya dinlenmeye geliyor. Huzurun adresi Güdül'dür. Güdül misafirperverliğiyle, vatandaşlarımızı karşılıyoruz. İlçede huzurlu bir gün geçirmelerine vesile oluyoruz." ifadelerini kullandı.

        -Beypazarı'nda çevre temizliği

        Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve yeşil alanlarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

        Yeşil alanlarda ve yol kenarlarında ot temizliği yapan ekipler, çevre düzenlemesi çalışmalarına da devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler