Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖMER OLCAY - Ankara'nın Altındağ ilçesinde engelli bir kişinin yaşamını yitirdiği gecekondudaki yangının sobadan çıktığı belirlendi.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Eflatun Sokak 19 numaradaki gecekonduda 24 Ocak Çarşamba günü saat 23.46'da meydana gelen ve engelli bir kişinin yaşamını kaybetmesiyle sonuçlanan yangına ilişkin itfaiye raporu tamamlandı.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca hazırlanan raporda, olay yerine varıldığında, kiremit kaplama kapısı bulunan ve penceresi kırık olan gecekondunun yanar vaziyette olduğu bildirildi.

        Raporda, kapı, pencere, halı, yorgan ile giyim eşyalarının kullanılamaz hale geldiği yangın nedeniyle gecekonduda ikamet eden 56 yaşındaki engelli Erdal Çavuş'un vücudunun tamamen yanarak hayatını kaybettiği ifade edildi.

        Yangının çıkış sebebine ilişkin raporda, şunlar kaydedildi:

        "Yapılan incelemede, gecekondu içinde yanar vaziyette bulunan sobadan çıkan kıvılcım ve alevlerin etrafta bulunan yanmaya müsait malzemeleri tutuşturarak yaktığı, yangının da bu şekilde çıktığı kanaatindeyiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler