Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyeleri ile Çubuk Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        Esnafla sohbet eden ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Demirbaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un Ankara'yı yeniden hizmetle buluşturacağını söyledi.

        Yerel seçimlere az zaman kaldığını dile getiren Demirbaş, "Büyükşehir Belediyesi için Turgut başkanımız için güçlü destek istiyorum. Sizin tercihiniz, onayınız bizim için kıymetli. Burada Allah'ın izniyle bu sefer de en güçlü şekilde destek istiyorum. Çubuk her zamanki gibi en iyi şekilde kararını verecek. Biz de inşallah sizi mahcup etmeyeceğiz." diye konuştu.

        Daha sonra Çubuk Zahireciler Sitesini ziyaret eden Demirbaş, zahireci esnafına bol kazançlar dileyerek, istek ve taleplerini dinledi.

        Demirbaş’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, MHP İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler