Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da düzenlenen operasyonda 2 göçmen kaçakçısı ile 101 düzensiz göçmen yakalandı.

        İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Aydın'da göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ortak çalışma yürüttü.

        Çalışma sonucu düzensiz göçmenlerin yurt dışına gitme hazırlığında olduklarının tespit edilmesi üzerine, karadan ve denizden arama faaliyeti gerçekleştirildi.

        Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, bir teknede gizlenmiş halde bulunan 101 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

        Göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edildi ve sınır dışı işlemleri başlatıldı. Organizatörler hakkında ise adli süreç yürütülüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler