Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da kızıyla tartışıp intihara kalkışan baba, 1.5 ay sonra öldü

        Antalya'da geçen Ekim ayında telefonda uzun vakit geçirdiği için kızı C.B. ile tartıştıktan sonra sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, 'En iyisi ölmek' diye paylaşımda bulunup tabancayla başına ateş eden M.B. (47), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

        DHA'nın haberine göre olay, 21 Ekim günü apartmanın arka bahçesinde meydana geldi. Sabah erken saatlerde apartmanın arka bahçesindeki bankta bir süre oturan M.B., daha sonra üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla başına bir el ateş etti. Yere yığılan M.B.'yi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği M. B., ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Yaklaşık 1.5 aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen M.B., dün gece yaşamını yitirdi. M.B.'nin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        KIZIYLA TARTIŞMIŞTI

        Olaydan önce gece telefonda uzun vakit geçirdiği iddiasıyla lise öğrencisi kızı C.B. ile tartışan M.B., ruhsatsız tabancayla evin içinde iki el ateş etti. Polise yakalanma korkusu yüzünden evden kaçan M.B., sabah saatlerinde evin arkasında bulunan bahçede intihar girişiminde bulundu. M.B.'nin, intihar girişiminden önce sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, 'En iyisi ölmek' diye paylaşımda bulunduğu görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ