Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kişi, tartıştığı babasını bıçakla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan baba kurtarılamazken, jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
        Olay, dün akşam saatlerinde Kuzdere Mahallesi Ballıtaş mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, fayans işiyle uğraşan İmdat A. (52) ile oğlu S.A. (33) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., babasını iki yerinden bıçakladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan İmdat A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan S.A. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler