Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, gelen talepleri değerlendirerek, okulların yeni eğitim dönemine hazırlanmasına katkı sağladıklarını bildirdi.

        Muratpaşa Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim görmeleri için, gelen talepler doğrultusunda okullara destek sağlıyor. Yeni eğitimöğretim dönemi öncesi okullardaki çalışmalarını hızlandıran Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaleiçi’nde Kılınçarslan Mahallesi’ndeki Dumlupınar Ortaokulu’nun duvarlarının iç kısımlarını boyayıp, çocuklar için oyun alanları çizdi.

        Gelen talepler doğrultusunda, ilçede bulunan okullara da hizmet sunduklarını belirten Başkan Ümit Uysal, “Çocuklarımızın, güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmelerini istiyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

        Başkan Uysal, ayrıca Muratpaşa Belediyesi sosyal kreşleri, eğitimbilgi merkezleri ve gençlik eğitim merkezi MURGEM’in yeni eğitimöğretim dönemine hazırlandığını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler