Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'nın Serik ilçesinde, tatil yapan Rus Nail Ibatulim (65), kaldığı otel odasında fenalaşarak yaşamını yitirdi. Nail Ibatulim'in kalp krizinden ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

        Serik'e bağlı Belek turizm merkezine tatil için gelen Rus Nail İbatulim ve eşi, 5 yıldızlı otele yerleşti. Tansiyon ve şeker hastası olan İbatulim dün akşam odada aniden fenalaşıp, yere yığıldı. Ibatulim'in eşi, durumu otel yönetimine bildirdi. Bunun üzerine sağlık ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Nail Ibatulim'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

        Yapılan incelemenin ardından Nail İbatulim'in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Nail Ibatulim'in kalp krizinden ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler