Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF SINAV TAKVİMİ 2023! AÖF güz dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta, sınav giriş belgesi yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?
        1

        AÖF final sınavlarında heyecanlı bekleyiş başladı. AÖF ara sınavların 11 Aralık tarihinde sona ermesinin ardından, gözler güz dönemi final tarihlerine çevrildi. Final sınavlarına kısa bir kalırken AÖF öğrencileri, sınav giriş belgesinin yayınlanacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki, "AÖF sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak?" İşte AÖF final tarihleri...

        2

        AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

        2022-2023 yılı AÖF sınav tarihleri, yayımlanan akademik takvimle birlikte belli oldu.

        Takvime göre; güz dönemi ara sınavları bugün ve yarın gerçekleştirilirken, dönem sonu sınavları ise 21-22 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak.

        Sınavlar Türkiye'de ve K.K.T.C. Lefkoşa’da sabah saat 09.30'da, öğlenden sonra ise saat 14.00' te yapılmaktadır.

        3

        AÖF SINAVLARI NASIL YAPILIYOR?

        Anadolu Üniversitesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere sorumlu oldukları her dersten toplam 20 soru yöneltilir.

        Sınavlar, okul ortamında yüz yüze şekilde gerçekleştiriliyor. AÖF sınav süresi 30 dakika olarak belirlenirken ders geçme notu 35’dir. Bu notun altında alan öğrenciler FF harf notuyla başarısız sayılır.