Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aslıhan Gürbüz'ün 'taciz' isyanı: Bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! - Magazin haberleri
        1

        "Bir Bulut Olsam" adlı diziyle ünlenen ve "Yahşi Cazibe", "Muhteşem Yüzyıl: Kösem", "Ufak Tefek Cinayetler" gibi birçok projede rol alan Aslıhan Gürbüz'ün (38) başı takıntılı hayranıyla dertte. Arkadaşlarını hack'leyerek kendisine ulaşmaya çalışan kişi, ünlü oyuncuyu isyan ettirdi.

        2

        "BANA ULAŞMAYA ÇALIŞAN BİR HIYAR VAR!"

        Konuyla ilgili Instagram hesabından sitem eden Gürbüz, "Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack'leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?" ifadelerini kullandı.

        3

        "BOŞA UĞRAŞIYORSUN!"

        Aslıhan Gürbüz, ayrıca kendisini ve yakın çevresini taciz eden hayranına, "Ben mesajları okumadan siliyorum, boşa uğraşıyorsun." sözleriyle seslendi.

        4

        "BİZ SUSMAYACAĞIZ, SİZ ADAM OLACAKSINIZ!"

        İstanbul'un karmaşasından kaçıp Ege’ye yerleşen oyuncu, daha önce de taciz mesajını ifşa etmişti. Aslıhan Gürbüz, D.A.'nın çirkin mesajına sosyal medya hesabından yayınlayıp, "Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız!" şeklinde konuşmuştu.

        İfşalandığını gördüğünde, "Dikkat çekmek için yazdım." diyen kişinin hadsizliğine tepki göstermeye devam eden oyuncu, "Burası dikkat çekeceğiniz bir yer değil." diye yanıt vermişti.

        5

        KÖY HAYATI YAŞIYOR

        Öte yandan Aslıhan Gürbüz, son dönemde pek çok ünlü isim gibi İstanbul'u terk etmiş ve kendisine bambaşka bir hayat kurmuştu.

        Oyuncu, iki tanesi bel fıtığı olmak üzere dört kez ameliyat geçirmişti.

        6

        Gürbüz, geçmişte başına gelen trafik kazasının izlerini ve devamında yaşadığı sakatlıkları iyileştirmek için aylarca tedavi görmüştü.

        Tüm bunların üzerine saatlerce süren dizi çekimleri Aslıhan Gürbüz'ü hem ruhen hem de bedenen bitirmişti.

        10

        Aslıhan Gürbüz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ