Avrupa'nın en verimli golcüleri
Her 39 dakikada fileleri havalandıran Borussia Dortmund'un İspanyol futbolcusu Alcacer, Avrupa'nın 5 büyük ligindeki golcüler arasında verimlilik bakımından başı çekti. Spor Toto Süper Lig'de 80 dakikaya bir gol sığdıran Kasımpaşa'nın Senegalli forvet oyuncusu Diagne, Messi ve Neymar gibi futbolcuları geride bırakıp listenin 4. sırasında yer aldı
ABONE OLBorussia Dortmund'un İspanyol futbolcusu Paco Alcacer, 39 dakikada bir gol atarak Avrupa'nın 5 büyük liginin en verimli skoreri oldu.
Valencia altyapısından yetişen 25 yaşındaki santrafor Alcacer, 2016 yazında transfer olduğu ancak fazla forma şansı verilmediği Barcelona'dan sonra gittiği Almanya'da kendini buldu.
Borussia Dortmund'un bu sezon için 2 milyon euro'ya Barcelona'dan kiraladığı, sonrasında 23 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanarak 2019 yazından itibaren 4 yıllık sözleşme imzaladığı Alcacer, 11 lig maçında 12 gol attı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ