Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen Hacivat Karagöz gösterisi ilgiyle takip edilirken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, çocuklar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini aktardı.
        Buharkent belediyesi tarafından Ramazan ayına özel düzenlenen Hacivat Karagöz gösterisi izleyenler tarafından beğenildi. Başkan Erol yaptığı açıklamada, "Bugün gündüz saatlerinde ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerimize özel olarak sahnelenen Hacivat ve Karagöz gösterisiyle miniklerimizle keyifli anlar yaşadık. Akşam saatlerinde ise Kapalı Pazaryerimizde gerçekleştirilen iftar programının ardından tüm çocuklarımız için yoğun katılımla özel bir gösteri daha sahnelendi. Geleneksel kültürümüzün önemli değerlerinden Hacivat ve Karagöz ile çocuklarımızın hem eğlendiği hem de güzel hatıralar biriktirdiği bu güzel buluşmaya ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler