Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - CHP İl Başkanı Ali Çankır, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

        Çankır, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 2017 yılından itibaren il başkanlığı görevini sürdürdüğünü söyledi.

        Siyasi hayatında yeni bir sayfa açmak istediğini belirten Çankır, bu kapsamda 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini ifade etti.

        Mecliste Aydınlıların sesi olacağını aktaran Çankır, "Millet iktidarında yeniden tesis edeceğimiz güçlendirilmiş parlamenter sistemde herkese çok fazla görev düşecek. Ben de bu iktidar yürüyüşünde Meclis'te daha fazla görev, daha fazla sorumluluk almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

        Programa CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler