Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köşk Belediyesi'nden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç bir grup Köşklü ile birlikte Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı2nda görev yapan Mehmetçiklere destek için Kilis'e geldi.

        Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve beraberindeki heyet ile birlikte Kilis Çobanbeyli'deki sınır kapısında görev yapan askerlere incir, zeytin, kaşar ve peynir toplamda 4 ton malzeme getirerek Kilis Çobanbeyli'deki birliklere teslim etti.

        Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, " Köşk belediyesi ve halkı olarak her zaman Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanındayız. Burada görev yapan Mehmetçiklerimize bir nebzede olsa katkıda bulunmak adına kendi memleketimizden malzeme getirerek birliklere teslim ettik. Tüm Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

        (MB-Y)

        19.02.2018 11:42:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler