Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aytaç Şaşmaz: Grubu kurtaran adamdım
        1

        Kendisi gibi oyuncu olan Cemre Baysel ile aşk yaşayan Aytaç Şaşmaz (23), samimi itiraflarda bulundu. YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Şaşmaz, hakkında bilinmeyenleri de anlattı.

        2

        "GRUBU KURTARAN ADAMDIM"

        Aytaç Şaşmaz, "Çocukken haylaz ama şeytan tüyü de olan bir çocukmuşsun. O günlerden bahsetmek ister misin?" sorusuna yanıt verdi.

        Oyuncu, "Lise zamanlarında üç kişilik bir grubumuz vardı. Ben daha çok öğretmenlere karşı saygılı ama öğrencilere karşı biraz daha haylazlık yapanıydım ama yani öyle çok haylazlığım oldu denemez, grubu kurtaran adamdım demek daha doğru olur." dedi.

        3

        "RÜYALARIMA GİRMİŞTİ"

        Şaşmaz, "Hekimoğlu' dizisinden sonra arkadaşlarının sana semptomlarını anlattığı oldu mu?" sorusunu da cevapladı.

        Aytaç Şaşmaz, "Oldu. Hatta dizide oldukça teknik olan bazı tıbbi terimlerin rüyalarıma girdiği, sonrasında tekerlemeye dönüp, arkadaşlarıma ve aileme söylediğim de oldu." şeklinde konuştu.

        4

        "HEPSİNİ ARAŞTIRIYORDUM"

        Şaşmaz, sözlerine, "Oynarken bu bilgileri bilerek söylemem lazımdı ve bunların hepsini araştırıyordum. Zaten çekimlerden önce bir tane salonumuz vardı, orada iki saat hep beraber toplanıp, prova yapıyorduk." diye devam etti.

        5

        "AÇIKLAYICI OLMAK ZORUNDASIN"

        "Hatta evdeki tahtama bütün tıbbi terimleri yazıyordum; damara nasıl girilir, nasıl uygulanır falan diye araştırıyordum..." diyen Aytaç Şaşmaz, "Seyirciye bunları anlatıyorsun ve tüm kullandığın kısaltmalar konusunda oldukça açıklayıcı olmak zorundasın." sözleriyle, çalışma yöntemini de açıkladı.

        6

        "CEMRE'Yİ TANIDIKÇA 'İYİ Kİ' DEDİM"

        Öte yandan kısa bir süre önce Cemre Baysel ile aşkını sosyal medyadan ilan eden Aytaç Şaşmaz, özel hayatıyla ilgili de konuşmuştu. Şaşmaz, "Cemre'yi ilk gördüğünde ne hissettin?" sorusuna "Onu tanımıyordum. Karakterini merak ettim. Tanıdıkça da 'iyi ki' dedim." şeklinde yanıt vermişti.

        7

        Ünlü oyuncu, ayrıca sevgilisi için, "Cemre bu hayatta tanıdığım en saf ve temiz enerjili insan." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "TANINIYOR OLMAK BENİ BİRAZ ZORLUYOR"

        Baysel de Aytaç Şaşmaz ile ilgili, "Anlatamayacağım güzellikte bir kalbi var. Her zaman iyi niyetli, güler yüzlü ve umutlu." şeklinde konuşmuştu. Cemre Baysel'e, "Ünlü olmak nasıl hissettiriyor?" sorusu da yöneltilmişti.

        Oyuncu, "Rahat ve sakin yaşamayı seviyorum. Tanınıyor olmak beni biraz zorluyor ancak yaptığım mesleğin getirileri bunlar. Şikayetçi değilim." diye konuşmuştu.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ