Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, 2 gün önce düzensiz göçmenleri taşıyan botun Sahil Güvenlik botuna çarptığı kazada kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

        Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı unsurlarınca 7 Eylül'de icra edilen görev sırasında, 1 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile 34 düzensiz göçmeni taşıyan fiber karinalı yüksek süratli botun Ayvalık ilçesi Badavut açıklarında Sahil Güvenlik botuna çarpması sonucu bottan denize düşen düzensiz göçmenin cesedi, Altınova açıklarında bir balıkçı teknesi tarafından bulundu.

        Düzensiz göçmenin cenazesi, Sahil Güvenlik botuyla karaya getirilip cenaze nakil aracına teslim edildi.

        Kazanın ardından bölgede yapılan arama kurtarma çalışmalarında, denize düşen düzensiz göçmenlerden 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiş, 1 kişi ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilmiş ve kaybolan bir düzensiz göçmen için arama çalışmaları başlatılmıştı.​​​​​​​

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler