Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de balıktan dönen kardeşlerden acı haber! Samet ve Eren Tokaç hayatını kaybetti! - güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kardeş yaşamını yitirdi.

        Samet (25) ve Eren Tokaç (19) kardeşlerin bulunduğu motosiklet, İzmir-Ankara kara yolu Sütçüler mevkisinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobille çarpıştı.

        KAZA YERİNDE CAN VERDİLER

        Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede 2 kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

        REKLAM

        İZMİR'E BALIK AVINA GİTMİŞLER

        Samet ve Eren Tokaç.
        Samet ve Eren Tokaç.

        Öte yandan Tokaç kardeşlerin arkadaşlarıyla birlikte 2 motosikletle İzmir'e balık tutmaya gittikleri, avdan döndükleri sırada yaşanan kazada diğer motosiklettekilerin de tehlike atlattığı öğrenildi. Kardeşlerin cenazeleri, Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki Subaşı Camisinde kılınan namazın ardından Turgutlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        ACILI ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

        Cenaze sırasında baygınlık geçiren anne Ayten Tokaç'a yakınları müdahalede bulundu, baba Ramazan Tokaç, taziyeleri kabul etti. Cenazeye, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, gençlerin arkadaşları ve vatandaşlar da katıldı.

        *Fotoğraflar: İHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ