Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Banu Parlak ateş püskürdü: Eski kocamla yatarsan... - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medyada 1 milyonun üstünde takipçisi olan Banu Parlak yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Parlak bir takipçisine isim vermeden eski kocasıyla beraber olduğunu iddia ederek ateş püskürdü.

        2

        Otomobilinin içinde şarkı söylediği videoları sosyal medyaya yükleyerek fenomen olan daha sonra Narin Yarim şarkısıyla tanınan Banu Parlak, bir takipçisine fena patladı.

        3

        Instagram'ın hikaye bölümünden, 'Bana abla deyip, hala beni takip edip, boşandığım dakika eski kocamla yatarsan engellerler adamı! İğrençsiniz, benden uzak durun yeter artık sustukça yeter! Hukuki yollara başvuracağım artık' paylaşımını yaptı.

        4

        Okan Öztürk de boşandığı eşinin paylaşımının ardından, "Öncelikle sizlere böyle bir konuyla ilgili bu yazıyı kaleme almak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. Son bir kaç saat içerisinde hakkımda yazılan gerçekten uzak hayal ürünü beyanatları üzülerek takip etmekteyim. Sadece kişisel çıkarları için beni ve özel hayatımı hiçbir saygı sınırı tanımaksızın kaleme alan kişiler şunu bilmelidir ki bana değil kızıma vermektedirler ve herkes şundan emin olsun ki bu bardağı taşıran son nokta olmuştur.

        5

        Benim özel hayatımla ilgili kaleme alınan bu ahlaksız itibar zedeleyici yazıları yazanlar bana ve aileme zarar vermeye kalkanlar en yakın zamanda hukuk önünde hesap vereceklerdir. Saygılarımla Okan Öztürk" açıklamasında bulundu.

        6

        Banu Parlak, eşi Okan Öztürk ile ihanet yüzünden hamileliğin ilk aylarında yollarını ayırmıştı.