Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Barış Falay'dan yıllar sonra gelen 'Ezel' itirafı!
        1

        Barış Afalay (50), 'Afara' adlı programa konuk oldu. Ünlü oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri de anlatan Falay, bir dönemin ilgiyle izlenen dizisi "Ezel" ile alakalı alakalı şaşırtan bir itirafta bulundu.

        2

        "SENARYOYU OKUMAMIŞTIM"

        "Kerpeten Ali" karakteriyle hafızalara kazınan Barış Falay, diziye dahil olma sürecini açıkladı. Falay, "Ezel' teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. 'Teşekkür ederim, kalsın. Ben almayacağım' dedim." şeklinde konuştu.

        3

        "EYVAH' DEDİM!"

        "Şansa 'Ezel' o yıl çekilmedi." diyen ünlü oyuncu, "İkinci yıl tekrar teklif edildi. 'Ayıp oluyor.' deniyor. Ben de sektörü bilmiyorum. 'Bir okuyayım, ayıp olmasın bari' dedim. Okurken Esra Ronabar içerideydi, seslendim. 'Eyvah!' dedim. 'O kadar mı iyi?' dedi. 'Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam.' dedim." açıklamasında bulundu.

        4

        "ROLÜMÜ MARKA YAPMAK İSTEYENLERDENİM"

        Öte yandan Falay, 5 ay önce "Fatih Altaylı ile Bire Bir"e konuk olmuştu. 20 yıl tiyatro ile iç içe olduğunu söyleyen Barış Falay, sahneleri özlediğini dile getirmişti.

        Falay, "Kendi ismimim bilinmesi uzun zaman aldı. Sektörde iki tip aktör var gibi geliyor. Kendi ismini marka yapmak isteyenler ve oynadığı rolü marka yapmak isteyenler. Ben rolümü marka yapmak isteyenlerdenim. Bu hoşuma gidiyor. Bir seyirci 'Kerpeten Ali' diye çağırıyor, kimi 'Harun' diye çağırıyor. Sektörde bunun zorlukları var mı, tabi var." şeklinde sözlerini sürdürmüştü.

        5

        "4-5 YILIMIZ ÇOCUK YASAĞIYLA GEÇTİ"

        Kendisi gibi oyuncu olan eşi Esra Ronabar ile evli olan Barış Falay, "Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var. 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ