Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Belçika'da Mertens analizi: Onun zamanı geliyor! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın son lig maçında Başakşehir'e 7 atması ve Belçikalı Mertens'in performansı, ülkesinde dikkat çekiyor.

        2

        Dünya Kupası öncesi Mertens'in Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında ortaya koyduğu performansın bir 'Çıkış' işareti olduğunu belirten Belçika basını, oyuncunun Katar'da bu yükselişi devam ettirmesinin beklendiğini vurguladı.

        3

        Standaart.be'den Alexander Van Caeneghem'in Mertens ve Galatasaray'a ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verildi:

        4

        "Dries Mertens, Belçika'nın Dünya Kupası'na çağrılan oyuncuları arasında en ilginç isimdir. Dramatik bir sezon başlangıcının ardından ligde zirve yarışına geri dönen G.Saray'da onun da yaptığı çıkış dikkat çekiyor.

        5

        OLUMLU TABLOYA KATKISI VAR

        Galatasaray üst üste son 3 maçını kazanırken Mertens'in de yükselen formu dikkat çekiyor. Özellikle Başakşehir'e karşı 7-0'la kulüp tarihinin en farklı galibiyetlerinden biri alınırken, Mertens 5'inci golü attı."

        6

        "Türkiye ekonomisindeki sıkıntılara rağmen Galatasaray sezon başında yaptığı önemli transferlerle yeniden geçen sezonki başarısızlığı unutturup, Avrupa yarışına geri dönmek istiyor. Bu tabloda Mertens'in de katkısı var."

        7

        "İstatistikleri henüz etkileyici değil ancak zor bir başlangıçtan sonra olumluya dönüş var. Dünya Kupası yaklaşıyor ve Mertens'in böyle bir zamanda form tutması Belçika için de şans."

        8

        "Mertens'in yükselen grafiği ile Galatasaray arasında da bir korelasyon var. Spor Toto Süper Lig'in başlangıcından beri 64 şampiyonluğun 22'sini alan Galatasaray için böyle bir yükseliş gerekliydi."

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ