Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bengü bebeğine vereceği ismi açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Bengü, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Yeğeni ile birlikte alışveriş yapan ve karnının iyice belirginleştiği görülen Bengü, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        İkinci kez anne olmaya hazırlanan Bengü, "Haberi ilk duyduğumuzda çok mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

        2

        BEBEĞİNE VERECEĞİ İSMİ AÇIKLADI

        Ünlü şarkıcı, oğluna isim olarak eşi Selim Selimoğlu'nun adını vermeyi düşündüklerini söyledi.

        Bengü, konuyla ilgili, "İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior 'Selim Selimoğlu' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim'e bıraktık" dedi.

        3

        "ŞU ANA KADAR ÖYLE BİR DURUM OLMADI"

        Hamileliğinin rahat geçtiğini söyleyen Bengü, aşerme durumuyla ilgili, "İkinci çocukta daha çok olur' dediler ama oğlum iyi bakıyor annesine. Şu ana kadar bir durum olmadı" şeklinde konuştu.

        4

        "14 HAFTALIK HAMİLEYİM" DEMİŞTİ

        2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcıdan geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber daha gelmişti.

        Eşi ve kızı ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayan Bengü, ikinci kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. 14 haftalık hamile olduğunu belirten şarkıcı, duygularını, "Bayramın sürprizi bizden gelsin... Zeynep abla oluyor, bir de oğlumuz oluyor... Dualarınızı eksik etmeyin. Kocaman sevgiler, bizden hepinize..." sözleriyle ifade etmişti.

        5

        "İLK PASTAMI BİRLİKTE KESTİK"

        Nisan ayında doğum gününü kızı ile birlikte evinin bahçesinde kutlayan Bengü, anne-kız pozunu, "İlk pastamı birlikte kestik. Ben çok şanslıyım. Hepinize mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ve kocaman öpücükler..." notuyla yayınlamıştı.

        6

        "SAHNEYE ÇIKACAKMIŞ GİBİ HAZIRLANDIM"

        Pandemi nedeniyle uzun süredir ailesiyle birlikte evde karantinada olan şarkıcı Bengü, bu süreçle ilgili hislerini şu sözlerle dile getirmişti:

        Sanki sahneye çıkacakmış gibi tek başıma bugün evde hazırlandım. Yarıya kadar bitirdiğim kırmızı rujumu sürdüm ki en son ne zaman sürdüm hatırlamıyorum... Işıltılı küpelerimi taktım, şarkılarımı tek başına dinlemeyi çok sevmeyen ben, gözlerim dolu dolu her birini bağıra bağıra evde söyledim.

        7

        "UNUTTUĞUMUZ İNSANİ DEĞERLERİ HATIRLADIK"

        Ne çok şeyin kıymetini anladık değil mi? Sağlık... En önemlisi sağlıktı hayatta. Unuttuğumuz insani tüm değerleri hatırladık. Sevdiklerimizin özlemine katlanmayı, azla yetinmeyi, kalp kırmamayı, ölümle burun buruna gelmeyi, sevdiklerimizi kaybetmekten korkmayı tüm halleriyle bir bir yaşadık. O kurulan upuzun sohbetli masaları özledik. Bir arada olmadıktan sonra ne anlamı vardı ne yendiğinin, ne içildiğinin? Sımsıkı sarılalım her şey bitince... Şifalar diliyorum, dualar ediyorum tüm şifa bekleyen hastalarımıza. Öyle de olsa böyle de olsa bugün gülümsüyorum ben hayata.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ