Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bengü: Çok kolay bir doğum oldu - Magazin haberleri
        1

        2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı üç gün önce de Selim adını verdiği oğlunu dünyaya getirmişti.

        2

        "ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIKLI BİR DOĞUMDU"

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; İkinci kez annelik sevincini yaşayan Bengü, eşi Selim Selimoğlu ile birlikte geçtiğimiz gün hastaneden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden 42 yaşındaki şarkıcı, "Şükürler olsun sağlıklı ve çok kolay bir doğum oldu." ifadelerini kullandı.

        3

        "ZEYNEP KISKANÇLIK YAPMADI"

        Bengü, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Zeynep kardeşini öptü, kokladı. Tam algılayamıyor ama biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı ama sonrasında her çocuk gibi anne-babayı paylaşırken yapabilir. Bundan sonrası bizde artık, biz ikisine de aynı sevgiyi hatta Zeynep'e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz.

        4

        "KLİBİMİ ÇEKİP SAHNELERE GERİ DÖNECEĞİM"

        Pandemi ve hamilelik süreci nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Bengü, konuyla ilgili, "Normalleşmeye geçiş yaptık ama benim hamileliğim yüzünden ben sahnelere dönemedim. En yakın zamanda klibimi çekip, döneceğim. Bu süreçte üretmeye devam ettim." ifadelerini kullandı.

        5

        "BABALIK KONUSUNDA ZEYNEP BENİ TECRÜBELENDİRDİ"

        Selim Selimoğlu ise, "Babalık konusunda Zeynep beni tecrübelendirdi. Zeynep'in de büyüdüğünü fark ettik. Daha minik bir şeydi elimize gelince, Zeynep abla olmuş." diye konuştu.

        6

        BEBEĞİNE SELİM ADINI VERDİ

        Mutlu bir evlilik sürdüren Selim Selimoğlu ile Bengü, 3,760 gr ağırlığında ve 53 cm boyunda doğan oğullarına Selim adını verdi.

        7

        "AİLEMİZE HOŞ GELDİN"

        Ünlü şarkıcı, doğum sonrası mutluluğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Hastane odasında bebeğiyle çekilen karesini yayınlayan şarkıcı, "Oğlum… Ailemize hoşgeldin oğlum 01.11.2021" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "SELİM'İN HAYALİYDİ"

        Bengü, oğlunun ismiyle ilgili, "İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior 'Selim Selimoğlu' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim'e bıraktık" demişti.

        9

        "SAHALARA VEDA EDİYORUM"

        Ünlü şarkıcı, "Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?" sorusuna "Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok. Yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "GÖNÜL RAHATLIĞIYLA AŞIMI YAPTIRDIM"

        Bengü, geçtiğimiz aylarda koronavirüs aşısı olmuştu.

        Hamile olduğu için konuyla ilgili detaylı araştırma yaparak aşı olduğunu belirten şarkıcı, "3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip, aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronavirüse yakalanırsan daha riskli buluyorum." diye konuşmuştu.

        11

        "ZEYNAP ABLA OLUYOR"

        Şarkıcı, hamile olduğu şu sözlerle duyurmuştu: Bayramın sürprizi bizden gelsin... Zeynep abla oluyor, bir de oğlumuz oluyor... Dualarınızı eksik etmeyin. Kocaman sevgiler, bizden hepinize...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ