Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin AÇIKLAMA GELDİ! Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? - Magazin haberleri
        1

        Üç yıl önce dünyaevine giren Bensu Soral ile Hakan Baş, haklarında çıkan boşanma dedikodularını doğrulamıştı. Çift, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

        2

        BOŞANMA İDDİASI

        Soral ile Baş'ın bugün boşandıkları ileri sürüldü. Çifte yakın kaynaklar ise, açılmış bir boşanma davasının bile olmadığını ifade ederek, dedikoduları yalanladı. Taraflar ise konuyla ilgili suskunluklarını koruyor. Bensu Soral'ın Instagram hesabında 'Baş' soyadı da duruyor.

        3

        ÜNLÜ ÇİFT ARASINDA NELER OLUYOR?

        Bensu Soral ile Hakan Baş, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak ünlü çift, son dönemde sık sık ayrılık haberleriyle gündeme geliyor.

        4

        "ÇOCUK İÇİN ERKEN"

        Söylentilere göre; baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki oyuncu, "Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır." cevabını verdi.

        5

        EVLERİ AYIRDILAR MI?

        Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Ardından Bensu Soral'ın uzun süredir eşiyle yan yana görüntülenmemesi ve ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla tatile çıkması ayrılık dedikodularını daha da alevlendirdi.

        6

        "EMİRGAN'DA EĞLENDİLER!"

        Hakan Baş'ın ayrıca geçtiğimiz haftalarda Emirgan'daki bir mekanda sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile görülmesi ayrılık söylentilerini bir kez daha gündeme getirdi.

        7

        "EVLİLİĞİMİZ HASSAS BİR SÜREÇTE"

        Çıkan iddiaların ardından ünlü çiftten ortak açıklama geldi. Soral ve Baş, "Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

        8

        "KÜSMEDİK"

        Ardından eşi ile birlikte bir düğüne katılan Soral, "Küsmedik zaten, aramız kötü değil." açıklamasını yaptı.

        9

        "ARKADAŞIZ"

        Ünlü oyuncunun açıklamasından sonra Hakan Baş, bu kez Nişantaşı'nda otomobilinin içinde şarkıcı Edis'in asistanı Simge İnce ile görüntülendi.

        Muhabirlere açıklama yapmak için arabadan inen ikiliden Baş, "Arkadaşlar hanımefendi ile aramızda öyle düşündüğünüz gibi bir şey yok, bir davete katıldık." dedi.

        "LÜTFEN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMAYIN"

        Simge İnce ise, "Arkadaşlar ben Edis'in asistanıyım. Edis'e gidiyoruz, lansmandan çıktık, Hakan çok yakın arkadaşım. Rica ediyorum, bu görüntüleri yayınlamayın." ifadelerini kullandı.

        10

        "GERÇEĞİN ÇİĞLİĞİ..."

        Çıkan haberlerin ardından Bensu Soral, resim yaparken çekilen bu fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. Oyuncu, gönderisine, "Sanat olmasaydı, gerçeğin çiğliği dünyayı dayanılmaz hale getirirdi." notunu düştü. Soral'ın bu mesajı, bazı takipçileri tarafından, "Eşine gönderme yapıyor." şeklinde yorumlandı.

        11

        "ÇOCUK İSTİYORUZ AMA ŞU AN İŞLERİME ODAKLANDIM"

        Bensu Soral, geçtiğimiz yıl gazetecilerin, "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna, "Eşim Hakan'la bir çocuk çok istiyoruz ama her şeyin bir vakti, zamanı var. Şu an işlerime odaklandım." cevabını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ