Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berrak Tüzünataç: Aşk hayatım çok iyi - Magazin haberleri
        1

        36 yaşındaki Berrak Tüzünataç, Marie Claire dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Tüzünataç, Uraz Kaygılaroğlu ve annelik hakkındaki sorulara cevap verdi.

        2

        Kısa bir süre önce meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu’yla aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, “Bu aralar aşk hayatım çok iyi. Çıkan haberler doğru. Bunun saklanacak bir yanı kalmadı çünkü artık. Keyfimiz yerinde” dedi.

        3

        Tüzünataç, "Hiç anne olmayı düşündünüz mü?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Kendi kendime oturup 'Bir çocuk yapmalıyım' gibi düşünmedim. Bende öyle bir güdü yok. Hiçbir kişinin kendiyle ilgili meselelerini halletmeden ürememesi gerektiğine inanıyorum. Bir gün kendimle ilgili öyle hissedersem, öyle bir partnerim de olursa gibi bir durum söz konusu..."

        Ünlü oyuncu, ayrıca kendiyle ilgili, "Fazlaca başarısız ilişki teşebbüsüm olduğu doğru" itirafında bulundu.

        4

        Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Habertürk'ün duyurduğu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzüntaç'ın aşk dedikodusu, 33 yaşındaki Kaygılaroğlu tarafından doğrulanmıştı.

        AŞKINI İLAN ETTİ

        Kaygılaroğlu Instagram hesabından “Uyanmam” adlı şarkıyı paylaşmış ve Berrak Tüzünataç’ı etiketlemişti.

        Şarkının sözleri ise şöyle: "Bir düş gördüm, sen ben vardık, gamsız bomboş hovardaydık. Telaş korku, bilen yoktu... Sevişmek tek derdimiz oldu..."

        Ünlü oyuncu böylelikle aşkını ilan etmişti.

        5

        "FOTOĞRAFI KİM ÇEKTİ?"

        Kaygılaroğlu, dün yatakta çekilen bu karesini Instagram'dan yayınlamıştı. Takipçileri ise ünlü oyuncuya, "Fotoğrafı kim çekti?" sorusunu yöneltmiş ve ardından da Berrak Tüzünataç'ı işaret etmişti.

        Konuyla ilgili suskunluğunu koruyan Kaygılaroğlu'nun gönderisi yaklaşık 180 bin beğeni aldı.

        6

        Tüzünataç geçtiğimiz ocak ayında Ali Yörenç'ten ayrılmıştı. Ünlü oyuncu daha önce de Nejat İşler ve Birkan Sokullu ile aşk yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ