Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni transferler moral verdi! Tayfur Bingöl, Redmond ve Tayyip Talha'ya tam not... - Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş, ilk kez kaybetti. Teknik direktör Valerien Ismael'in son bölümde kırmızı kart gördüğü maçta siyah-beyazlılarda sonradan oyuna giren yeni transferlerin performansı umut verdi.

        57. dakikada Muleka'nın yerine giren Nathan Redmond, hücumdaki etkili görüntüsüyle 11'e göz kırparken son 15 dakikada oyuna dahil olan Tayyip Talha ve Tayfur Bingöl de beğeni topladı. Teknik direktör Ismael'in 3 yeni transferle eli güçlenirken Tayyip Talha ve Tayfur hamleleri yabancı sınırı konusunda da rahatlık yaratacak.

        REKLAM

        JOSEF DÖNÜYOR, DELE ALLI VE GHEZZAL YOLDA!

        Beşiktaş'ta ayrıca Josef de Souza 1 maçlık cezası tamamlarken hastalığı nedeniyle kadroda yer almayan Welinton'un da takıma döneceği ifade edildi. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Dele Alli ve Ghezzal'in ise Fenerbahçe derbisinde tam olarak hazır olması bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ