Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (12 Temmuz) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Salih Uçan'ı kadrosuna katarak ilk takviyesini yapan Beşiktaş, Kenan Karaman'da da mutlu sona ulaştı.

        2

        Geçtiğimiz ay sonunda bu oyuncuyla 3 yıllık ön protokol imzalayan siyah-beyazlılar, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de protokole onay vermesiyle birlikte Kenan Karaman'ı kadrosuna kattı.

        3

        Yıllık 900 bin Euro alacak olan Kenan Karaman'ın önümüzdeki günlerde siyah-beyazlı ekibe dahil olması beklenirken, taraftarların merakla beklediği Rosier konusu da çözüme kavuştu.

        4

        Sporting Lizbon ile bu futbolcunun bonservisi konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş Yönetimi, Rosier'e 4 yıllık imza attıracak.

        5

        Geçtiğimiz hafta Ghezzal'ın menajeriyle bir araya gelen ve futbolcuyla anlaşan Beşiktaş Yönetimi, bonservis konusunu da çözüme kavuşturmak üzere.

        6

        3 milyon Euro bonservis bedeliyle bu futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Leicester Yönetimi'ni ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor.

        7

        İki tarafın anlaşması için arada 1 milyon Euro'luk fark kaldığı öğrenilirken, özellikle Ghezzal'ın Beşiktaş'ta oynamak istemesi nedeniyle, İngiliz ekibinin bonservis bedeli konusunda kolaylık sağlaması bekleniyor.

        8

        Beşiktaş, 24 Temmuz'da başlayacak olan İspanya kampı öncesinde Rachid Ghezzal'a imza attırmak ve bu futbolcuyu kampa götürmeyi hesaplıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ