Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bestemsu Özdemir'in plaj tarzı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Bestemsu Özdemir, Bodrum tatilinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, Yalıkavak'taki bir plajda objektiflere yansıdı.

        2

        Yeni sezonda bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Özdemir, güneşin ve denizin tadını çıkardı. 30 yaşındaki oyuncunun bikini tercihi ise dikkat çekti.

        3

        "KÖTÜYÜ OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

        Bestemsu Özdemir, kötü karakterleri oynamayı sevdiğini, bu durumun kendisine alan yarattığını belirterek, "Kötüyü oynamak inanılmaz keyifli, oynarken çok eğleniyorum. Ben sevdim kötüyü oynamayı, kötü iyiymiş, iyi kız da tamam güzel ama kötüyü oynamak daha alan sağlıyor. Hem akılda kalıyor hem benim için daha fazla alan daha fazla şey yapmak demek, bu da avantaj" şeklinde konuşmuştu.

        4

        "INSTAGRAM'IN TELEVİZYONDA KARŞILIĞI YOK"

        Özdemir, sosyal medya hesabını aktif kullanan ve yüksek takipçili oyunculara daha çok rol verilmesiyle ilgili de sosyal medyanın televizyonda karşılığı olmadığını, milyonlarca takipçisi olanların beyaz ekranda karşılık bulmadığını ifade etmişti.

        5

        Özdemir, "Buna yıllardır bakıyorlar, Instagram ile TV ayrı bir şey olduğunu bence tüm sektör anlamıştır. Hala var mı bilmiyorum ama Instagram başka bir dünya, televizyonda karşılığı olmadığını bence milyonlarca takipçinin televizyonda karşılık görmediğini bir sürü projede gördük." ifadelerini kullanmıştı.

        6