Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Söğüt ilçesinde 58 çiftçiye 809 bin 200 metre damlama sulama borusu desteği verildi.
        Söğüt'e bağlı Hamitabat köyünde, yüzde 50'si Söğüt Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından desteklenen 809 bin 200 metre damlama sulama borusu, 6 köyde yaklaşık 300 dekar örtü altı tarım arazisinde kullanılmak üzere 58 çiftçiye dağıtıldı. Programa Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut ve Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık katıldı.
        Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı, "Çiftçilerimizin üretim kapasitesini artırmak ve tarımsal verimliliği desteklemek amacıyla hayata geçirdiğimiz bu damlama sulama desteğinin tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini diliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler