Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Spor Müdürlüğü ve Bozüyük Belediyesi‘nin destekleri ve işbirliği ile Okullar Arası Öğretmenler Dart Turnuvası düzenlendi.

        Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Bilecik İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan turnuvada 12 okul takımı ve 72 öğretmen hedefi vurmak için yarıştı. Turnuvanın ilk gününde grup eleme müsabakaları, ikinci gününde ise çeyrek, yarı ve final müsabakaları yapıldı.

        Turnuva sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Bozüyük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Özgümüş, Bozüyük İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım ve Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Müdürü Ahmet Kara tarafından takdim edildi.

        Turnuva sonunda Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu 1., Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu 2. ve Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler