Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Billie Eilish'in annesinden Justin Bieber itirafı - Magazin haberleri
        1

        Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish, Justin Bieber hayranlığı takıntısı nedeniyle bir dönem zor günler yaşamış.

        2

        18 yaşındaki şarkıcının annesi Maggie Eilish, katıldığı bir radyo programında kızı ile ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

        3

        "ŞARKISINI NE ZAMAN DUYSA AĞLARDI"

        Eilish, Billie Eilish için "Justin Bieber'ın şarkısını ne zaman duysa hep ağlardı. Onu terapiye götürme noktasına gelmiştik" dedi.

        4

        Maggie Eilish, Bieber'a çocukluğundan beri aşık olduğunu daha önce verdiği bir röportajda açıklayan şarkıcının, Justin yüzünden zor zamanlar yaşadığını açıkladı.

        5

        Eilish'in annesi eşi Patrick Eilish ile birlikte o dönemlerde kızlarını terapiye götürme noktasına geldiklerini söyleyerek, Eilish'in Justin Bieber'ın hangi şarkısını duyarsa duysun hıçkırarak ağlamaya başladığını belirtti.

        6

        Billie, özellikle Bieber'ın 'As Long As You Love Me' şarkısından bahsederek, "Billie ile dans stüdyosuna gidiyorduk, bu şarkı çalıyordu ağlıyordu, sonra geri dönüyorduk ve yine bu şarkı ve yine ağlıyordu" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ