Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Hizan ilçesinde kar nedeniyle yolu kapanan köydeki KOAH hastası, ambulans helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

        İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yoğun kardan ulaşımın sağlanamadığı Bozpınar köyünde rahatsızlanan KOAH hastası için yardım istendi.

        Bunun üzerine İl Sağlık Müdürü Şaban Ergene'nin koordinasyonunda talep edilen ambulans helikopter, bölgeye yönlendirildi.

        Söz konusu bölgeye ulaşan helikopterle alınan hasta, Tatvan Devlet Hastanesine götürüldü.

        Ergene, desteklerinden dolayı Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Van Sağlık Müdürü Muhammed Tosun, ilgili kurumlara ve sağlık ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler