Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına mevcut başkan Türker Ateş yeniden getirildi.

        TSO binasında 40 üyenin oy kullandığı seçimlerde, TSO Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) Delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu.

        Tek liste üzerinden gerçekleşen seçimlerde Türker Ateş Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilirken, Meclis Başkanı ise Aydoğan Tekin oldu.

        Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan Ateş, "Yeni bir dönem, yeni bir heyecan." dedi.

        Ateş, üyelerin takdiriyle tekrar başkan seçildiğini vurgulayarak, "Yaptığımız projeler var, devam edecek projelerimiz var. Önemli olan hep beraber güzel projeleri gerçekleştirmek. İş dünyasının problemlerini de biliyoruz. Tekrar yeni dönemimiz hayırlı olsun. Umut ediyorum ki bu dönem daha verimli, daha düzgün işlere imza atarız." diye konuştu.

        Meclisi 4 yıl boyunca temsil edeceğini belirten Tekin ise "Sayın Türker beyin başkanlığını ve yönetim kurulunu da kutluyorum. Kendisiyle uyumlu bir şekilde çalışacağımızı ümit ediyorum." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler