Borsa neden ralli yaptı?
Yatırımcı Rehberi'nin bu haftaki konuğu Ata Portföy Genel Müdürü Mehmet Gerz oldu. Gerz, Borsa İstanbul'da temmuz ortasında başlayan rallinin nedenlerini açıklıyor. Yükselişin neden kamu bankaları ve kamu ile ilişkili şirketlerde olduğuna dair görüşlerini paylaşan Gerz, global piyasalardaki genel durumun borsanın bu yükselişine destek olup olmayacağına dair tahminlerini de dile getirdi. Gerz, endeksin yükselişinde Türkiye ile ilişkileri iyi olan bir ülkenin varlık fonunun alımlarının etkili olduğunu düşündüğünü aktardı.
ABONE OLYatırımcı Rehberi'nin bu haftaki konuğu Ata Portföy Genel Müdürü Mehmet Gerz oluyor. Gerz, Borsa İstanbul'da temmuz ortasında başlayan rallinin nedenlerini açıkladı.
Read more!
Yükselişin neden kamu bankaları ve kamu ile ilişkili şirketlerde olduğuna dair görüşlerini paylaşan Gerz, global piyasalardaki genel durumun borsanın bu yükselişine destek olup olmayacağına dair tahminlerini de dile getirdi. Gerz, endeksin yükselişinde Türkiye ile ilişkileri iyi olan bir ülkenin varlık fonunun alımlarının etkili olduğunu düşündüğünü aktardı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ