Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Boşandığı eşine av tüfeğiyle gitti!

        Başkent'te alınan bilgiye göre, özel bir hastanenin güvenlik görevlileri, bina önünde montunun arkası kabarık birini fark etti. Durumdan şüphelenen özel güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlı A.Ş'yi üzerindeki av tüfeğiyle yakaladı.

        FİŞEK NAMLUDA HAZIRDI

        AA'da yer alan habere göre tüfekte inceleme yapan ekipler, bir fişeğin namluda ateşlenmeye hazır olduğunu ve toplam 15 kartuşun bulunduğunu belirledi. Zanlı A.Ş, Çankaya Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

        ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRMEYE GELDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

        REKLAM

        Şüpheli A.Ş.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, sırtındaki av tüfeğiyle hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan boşandığı eşi Ö.D'yi öldürmeye geldiğini, daha sonraki ifadesinde ise babasına ait pompalı tüfekle hastanenin önüne nasıl geldiğini hatırlamadığını ve öncesinde de alkol tedavisi gördüğünü söylediği öğrenildi.

        ELEKTRONİK KELEPÇE İLE SERBEST

        Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Ö.D. de polise, boşandığı eşi A.Ş'nin, kendisini ve çocuklarını sık sık ölümle tehdit ettiği bilgisini verdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince ikametinde elektronik kelepçe takılmak suretiyle adli kontrolle serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ