Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt, kızı Shiloh hakkında konuştu: İnsanın gözleri yaşarıyor! - Magazin haberleri
        1

        Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan ve 2016'da ayrılan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ilk biyolojik çocuğu Shiloh'un bir süredir dans dersleri aldığı ortaya çıkmıştı.

        2

        Shiloh'nun dans eğitmeni, genç kızın yer aldığı bir videoyu sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Bu şekilde de ünlü bir anne ve babanın çocuğu olduğu için ileride ne tür bir meslek seçeceği merak konusu olan Shiloh'nun dans konusundaki yeteneği de gün yüzüne çıkmış oldu.

        3

        KIRMIZI HALIDA KONUŞTU

        Brad Pitt, başrolünde yer aldığı 'Suikast Treni' (Bullent Train) adlı filmin galasında Entertainment Weekly muhabirinin kızının dans dersleri almasıyla ilgili sorusuna kayıtsız kalmadı.

        4

        "İNSANIN GÖZLERİ YAŞARIYOR"

        Pitt, konuyla ilgili "bu durumun, insanın gözlerini yaşarttığını" söyleyerek yanıt verdi. Ünlü aktör, Shiloh'nun dans konusundaki yeteneğini kendisinden almadığını da belirtti. Brad Pitt, iyi dans edemediğini vurguladı.

        5

        "ZAHARA İLE GURUR DUYUYORUM"

        Bu arada Pitt, röportaj verdiği Vanity Fair Dergisi'ne diğer kızı Zahara hakkında da konuştu. Brad Pitt, Zahara ile ilgili olarak "Onunla gurur duyuyorum. O çok akıllı. Üniversitede daha da gelişecek." dedi.

        6

        "KENDİ YOLLARINI BULMALARINI SEVİYORUM"

        Pitt, hem Shiloh'nun hem de diğer çocuklarının, gelecekleri konusundaki düşüncelerini de anlattı.

        Ünlü isim, "Çocuklarımın kendi yollarını bulmaları, ilgilerini çeken şeyleri bulmalarını ve gelişmelerini seviyorum." diye konuştu.

        Pitt ile Angelina Jolie'nin üçü evlatlık, üçü biyolojik olmak üzere; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocuğu bulunuyor.

        7

        ÇOCUKLARI İÇİN ESKİ EŞİYLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİ

        Öte yandan Brad Pitt, kendisi gibi oyuncu olan Angelina Jolie ile 2016'da ayrılmıştı. İkilinin, birlikteliğinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. 2014 yılında evlenen Jolie ve Pitt, ayrılık sonrası çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmişti.

        8

        ORTAK VELAYETE KARŞI ÇIKMIŞTI

        18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Brad Pitt, geçtiğimiz yıl mahkemeden zaferle çıkmıştı. Hukuk mücadelesine devam eden Jolie ise kararın ardından temyize başvurmuştu.

        Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

        Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor." açıklamasıyla hakimin görevine son vermişti.

        Fotoğraflar: Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ