Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Bugün marketler açık mı, kapalı mı? 4 Mayıs Çarşamba 2022 Bayramda marketler açık mı, çalışıyor mu? Marketler kaçta açılıp kaçta kapanıyor? Marketler BİM, A101, ŞOK, Migros kaça kadar açık?
        1

        Bayramda marketler çalışıyor mu? 4 Mayıs marketler kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? sorusu gündemde yer alıyor. Resmi tatil takvimine göre üç gün sürecek olan Ramazan Bayramında marketlerin çalışma(mesai) saatleri merak konusu oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayram tatilinin birinci günü olan 2 Mayıs Pazartesi pek çok zincir market kapalıydı. İhtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar BİM, A101, ŞOK market çalışma saatlerini araştırıyor. İşte, 4 Mayıs bayramın ikinci gün tatilinde marketlerin çalışma saatleri...

        2

        4 MAYIS BUGÜN MARKETLER AÇIK MI?

        Birçok zincir market Ramazan Bayramın ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü hizmet vermedi. Ancak yerel marketler ve bakkallar açıktı. Bayram coşkusu sürerken bayramın ikinci günü yani 4 Mayıs tarihinde marketlerin açılış ve kapanış saatleri sorgulanıyor. Zincir marketlerin çalışma saatleri şubeden şubeye farklılık gösterebiliyor.

        3

        BAYRAMDA MARKETLER ÇALIŞIYOR MU, KAÇTA AÇILIYOR VE KAPANIYOR?

        2-3-4 Mayıs tarihlerinde idrak edilen Ramazan Bayramının ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü birçok zincir ve yerel market şubeleri kapalıydı. Bayramın ikinci günü 3 Mayıs itibariyle, birçok il ve ilçede şubesi olan BİM, A101 ve ŞOK market merkezleri bayramın ikinci gününden itibaren açık olacak. Yerel marketlerin birçoğunun ise bayramın ilk iki günü kapalı olması bekleniyor.

        4

        RAMAZAN BAYRAMI 4 MAYIS ÇARŞAMBA MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

        BİM, A101, ŞOK ve Migros gibi zincir marketlerin Ramazan Bayramı tatilinde açılış ve kapanış saatleri şu şekilde:

        5

        A101 BAYRAMDA AÇIK MI?

        A101 marketleri bayramın ilk günü yani 2 Mayıs Pazartesi günü açık değildi. A101 marketler, Ramazan Bayram tatilinin 2. ve 3. günü olan 3 Mayıs Salı ve 4 Mayıs Çarşamba günleri 09.00 - 21.30 saat aralığında hizmet vermeye devam edecek.

        6

        BİM BAYRAMDA KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR?

        BİM market zincirleri 3 Mayıs ve 4 Mayıs tarihlerinde normal mesai saatlerinde çalışmayı sürdürecek.

        7

        ŞOK MARKET BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU?

        Bayramın ilk günü 2 Mayıs Pazartesi hizmet vermeyen ŞOK marketleri bayramın ikinci ve üçüncü günü 09.00 - 21.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

        8

        MİGROS RAMAZAN BAYRAMINDA AÇIK MI?

        Migros market zincirinin bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde normal çalışma saatlerinde hizmet vermesi bekleniyor. Marketlerin çalışma saatleri bölgeye göre farklılık gösterebilmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ