Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Kara: Bu mutluluğu ikinci kez yaşıyoruz - Magazin haberleri
        1

        2016'da yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde oğlunu kucağına alarak ikinci kez anne olma sevincini yaşamıştı.

        2

        "SIKINTILI BİR SÜREÇ OLDU"

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Burcu Kara - Fırat Parlak çifti, dün akşam oğullarıyla birlikte hastane çıkışında objektiflere yansıdı.

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kara, "Çok büyük bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci kez yaşıyoruz. Biraz sıkıntılı zor bir süreç oldu bizim için ama çok şükür sağlıklı eve gidiyoruz. Ağabeyi de çok heyecanlı o da çok mutlu kardeşinin taklidini yapıyor çok mutlu oldu" dedi.

        3

        "HER ŞEY YOLUNDA"

        42 yaşındaki oyuncu, oğlunun 3.5 kilo doğduğunu belirtirken bazı sıkıntılar yaşadığını söyledi. Burcu Kara, "Bazı sorunlar yaşadık ama halloldu. Şükür her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

        4

        Fırat Parlak da eşinin hamileliği esnasında uzun bir süre New York'ta olduğunu söyledi. Parlak, "New York'taydım, 'Yetişemem' diye endişe ettim ama çok şükür beni bekledi ve çocuğumuz geç geldi. Şimdi erkekler evde iki tane oldu. Bizim evimiz kalabalık zaten. Burcu da alışık, üstesinden gelecek biliyorum" diye konuştu. Çift, daha sonra oradan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu.

        5

        "CAN'IMIZ GELDİ"

        Öte yandan Burcu Kara, güzel haberi iki gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Doğum sonrası fotoğraf yayınlayan Kara, "Can'ımız geldi" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        MÜJDELİ HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Geçtiğimiz aylarda siyah elbisesiyle çekilen fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Burcu Kara, hamile olduğunu şu sözlerle duyurmuştu:

        Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun!