Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlerden 3 bin 789 fidan

        (Fotoğraflı)

        Hayal Girişim

        BURDUR (İHA)- Orman Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı programında kapsamında 3 bin 789 fidan dikimi gerçekleştirildi.

        Orman Genel Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü düzenlenen Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı programında kapsamında Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Isparta Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Burdur merkez Büğdüz Köyü Örtülü mevkisinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Öğretmenler Hatıra Ormanı kapsamında Burdur'da görev yapan 3 bin 789 öğretmen, meslekleri anısına birer fidan dikti. Fidan dikim programına Burdur Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, Burdur Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

        (HG-Y)

        27.11.2017 11:38:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler