Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muammer İRTEMMehmet İNAN/BURSA, (DHA)ANKARA´da silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in (38) cenazesi, Bursa´ya getirildi. Doç. Dr. Ateş´in cenazesi, baba evinden helallik alındıktan sonra Ulu Cami´ye götürüldü.

        Doç. Dr. Sinan Ateş ve yanındaki arkadaşı Selman Bozkurt, Ankara'da, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456'ncı Sokak'ta dün, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Doç. Dr. Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan yaralandı. Olayla ilgili saldırganla birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

        Doç. Dr. Sinan Ateş´in cenazesi, sabah saatlerinde Bursa´ya getirildi. Mezarlıklar Müdürlüğü´ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Ateş´in cenazesi, Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesi´ndeki baba evine getirildi. Ateş´in yakınları ve arkadaşlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Burada yapılan duanın ardından Doç. Dr. Ateş´in cenazesi Bursa Ulu Cami´ye götürüldü. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Bursa / Merkez Muammer İRTEM-Mehmet İNAN

        2022-12-31 11:38:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler