İznik Gölü'nde tekneleri alabora olan 3 genci jandarma kurtardı
İsmail Hakkı SEYMENSemih ŞAHİN/ İZNİK (Bursa), (DHA)BURSA'da, İznik Gölü´nde alabora olan teknede bulunan ve 800 metre açıkta can simidine tutunan 3 kişiyi jandarma kurtardı.
Olay, saat 19.00 sıralarında İznik Gölü'nde meydana geldi. H.E. (21), Y.K. (21) ve M.A.'nın (28) İznik Gölü´ne açıldığı tekne bilinmeyen nedenle arızalanırken, gençler durumu jandarmaya bildirdi. Su almaya başlayan tekne bir süre sonra alabora olurken, 3 kişi gölde mahsur kaldı. Yaklaşık 800 metre açıkta can simidine tutunarak bekleyen gençler, bölgeye ulaşan İznik Jandarma Asayiş Botu ekiplerince kurtarıldı.
Jandarma botu ile kıyıya çıkarılan H.E., Y.K. ve M.A., sağlık ekiplerince İznik Devlet Hastanesi´ne götürüldü. Tedaviye alınan 3 kişinin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İznik İsmail Hakkı SEYMENSemih ŞAHİN
2023-07-03 01:47:24
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.