Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da, 1 Ekim Pazar günü yapılacak "Eker I Run Koşusu" nedeniyle Osmangazi ve Nilüfer ilçelerindeki bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, maraton ve diğer koşuların pazar günü 07.00-14.30 saatlerinde Osmangazi ilçesi Uludağ Milli Parkı ve Nilüfer ilçesi Orhaneli Yolu, Lefkoşe Caddesi, Beşevler Kavşağı güzergahında düzenleneceği belirtildi.

        Bu nedenle bazı güzergahlarda önlem alınacağı duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "1 Ekim Pazar günü bu güzergahlarda saat 07.00'den itibaren ilimiz Nilüfer ilçesi Beşevler Kavşağı-Eker Meydanı'ndan başlayacak olan Eker I Run Koşusu, Lefkoşe Caddesi-Kent Ormanı Kavşağı-Misi Köy Kavşağı-Gümüştepe Misi Köyü Kavşağı-Nilüfer ilçesi Orhaneli-Keles yolu Doğancı Jandarma Karakolu yolu, Osmangazi ilçesi Uludağ Milli Parkı ve güzergahlarında, etkinlik bitinceye kadar bağlantı yolları ile cadde ve sokaklar arası araç trafiğine kapatılacaktır.

        Ancak Beşevler Kavşağı-Lefkoşe Caddesi-Kent Ormanı Kavşağı-Misi Köy Kavşağı-Gümüştepe Misi Köyü Kavşağı-Nilüfer ilçesi Orhaneli-Keles yolu Doğancı Jandarma Karakolu yolu şehir merkezine geliş istikametindeki yol trafik dubaları ile bölünerek gidiş-geliş olarak kullanılacaktır.

        Ayrıca, Bursa Uludağ yolu Kurbağa Kaya Teleferik İstasyonu Uludağ Et Mangal (Kirazlı köyü sapağı) arası Bursa'ya iniş yönünde kontrollü trafik akışı sağlanacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler