Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD Çalışanları Sendikası (AFADSen) Genel Başkanı Ayhan Çelik ve beraberindeki heyet, AFAD Bursa İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

        AFADSen Genel Başkanı Ayhan Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Akşit Dayı, illere yaptığı ziyaretlerle çalışanların meselelerini ele alıyor. AFAD Çalışanları Sendikası olarak birçok ilde ziyaretlere devam ettiklerini belirten Çelik, “AFAD Çalışanları Sendikası olarak 2014 yılından beri faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Asıl gayemiz, AFAD çalışanlarının çözülmesi gereken meseleleriyle ilgili istişarede bulunmak. Bu istişarelerle beraber bir rapor hazırlayıp İçişleri Bakanlığına sunmaktır. AFAD çalışanları ile ilgili AFAD tazminatı ve 3600 ek gösterge talebimizi raporumuzda ele aldık. Yıllardan beri açılmayan AFAD teşkilatının bir görevde yükselme, unvan değişikliğinin açılması ile ilgili yönetmeliğin güncellenmesine yönelik çabamız var. Birinci önceliğimiz AFAD çalışanlarıyla ilgili fiilî hizmet süresi zammının verilmesidir” dedi.

        Bursa AFAD personeli kendilerini ziyarete gelen heyete yaşadıkları sıkıntıları aktardı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler